Coaching er anvendeligt i forhold til ting, som man ønsker at blive bedre til, og det er anvendeligt til at synliggøre og nå sine mål. Ved hjælp af kognitiv coaching vil du få nogle handlekraftige færdigheder til at justere og påvirke dine tanker og følelser og derigennem nå frem til konstruktive løsninger. Coaching kan bruges som et redskab til personlig udvikling.

Kognitiv coaching tager udgangspunkt i principperne fra den kognitive teori og metode. Det som adskiller kognitiv coaching fra kognitiv terapi er, at der i kognitiv coaching tages udgangspunkt i nutiden og arbejdes fremad derfra.

Der er samtidig meget fokus på den enkeltes potentiale og ressourcer og på at bruge egne færdigheder mere effektivt. I coachingen bliver der brugt tid på at bevidstgøre, hvor man er lige nu, og i hvilken retning man ønsker at bevæge sig.
Da vi foruden at være coaches også er psykologer, er du sikret en høj faglig kvalitet af din coaching. Vi har stor indsigt i menneskets psyke og en bred erfaring med at hjælpe folk til at udvikle sig.