Psykologtime, individuel terapi, 55 minutter1100 kr.
Psykologtime, individuel terapi, ved betaling pr. faktura 1200 kr.
Familie og pårørende samtale 1250 kr.
Akut tid (indenfor 24 timer)1450 kr.
Supervision  1100 kr.
Supervision, ved betaling pr. faktura1200 kr.
Supervision, 2 personer1650 kr.
Tillæg v. flere personer, pr. person550 kr.
Aftentillæg – efter kl. 18175 kr.
Foredrag (forberedelsestid faktureres også)1275 kr pr. time

Medlem af 'Danmark':  

Som medlem af 'Danmark' ydes der i langt de fleste tilfælde 200 kr i tilskud pr time. Har du en eksempelvis en Skandia forsikring ydes der fuld dækning for behandlingen hos Praksis for Kognitiv Terapi. Læs om alle tilskudsberettigede henvisningsårsager på www.sygeforsikring.dk

Oplys til din psykolog hvis vi du ønsker at vi indberetter til sygesikringen 'Danmark'.

Dækning via sundhedsforsikring

Mange har efterhånden sundhedsforsikringer via deres arbejde og er derfor interesserede i at vide, om disse forsikringer kan dække behandlingen hos Praksis for Kognitiv Terapi.

Vi fakturerer meget gerne sundhedsforsikringer, men inden du kan være sikker på, at din forsikring dækker, er der et par punkter, du skal tjekke.

Først og fremmest skal du eller din arbejdsplads kontakte det relevante forsikringsselskab og spørge til, hvilke krav, de har til dén psykolog, du skal gå hos. Forskellige sundhedsforsikringer har forskellige krav – nogle kræver eksempelvis en sygesikringspsykolog, andre at psykologen er medlem af et bestemt netværk, og andre igen blot, at der er tale om en autoriseret psykolog, blandt hvilke man så selv kan vælge.

Det kan være en god ide at have indhentet oplysninger om disse krav, før du kontakter os, da vi så lettere kan svare på, om din sundhedsforsikring kan anvendes hos os.

Dernæst skal du sikre dig, at du får et stykke papir fra din sundhedsforsikring, hvoraf det fremgår, hvor mange timer, der bliver dækket, hvor fakturaen skal sendes hen, samt hvilken takst, forsikringsselskabet maksimalt vil påtage sig at dække. I visse tilfælde er det forsikringsselskabet selv, der kontakter psykologen – dette kan naturligvis kun ske, såfremt du har givet din tilladelse til det.

Psykologer har tavshedspligt, og vi kan derfor ikke kontakte din sundhedsforsikring med private oplysninger om dig uden at have aftalt dette med dig først

Har du flere spørgsmål omkring brug af sundhedsforsikringer, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på psykologernekognitivpraksis.dk 

Betaling afregnes pr. afholdt time. Vi modtager Dankort samt kontant betaling.

Hvis du skal melde afbud eller have rykket din tid, skal din psykolog have besked senest dagen før inden  kl. 12, da du ellers skal betale for den bestilte tid. Afbud skal meldes til din psykologs mobiltelefon ( se kontakt for telefonnumre).