Velkommen til Praksis for Kognitiv Terapi 
- specialiseret kognitiv psykologpraksis i København K og Hellerup

 

 

 

 

 

 

Praksis for Kognitiv Terapi er en veletableret og specialiseret psykologpraksis beliggende i København K og i Hellerup.

Praksissen blev grundlagt i København i 2003 og var som en af de første private praksisser med til at introducere og tilbyde kognitiv terapi. Praksis for Kognitiv Terapi har i 2017 valgt at udvide med en afdeling i Hellerup.

Alle psykologerne ved Praksis for Kognitiv Terapi er autoriserede af Socialministeriet og har speciale indenfor kognitiv terapi og/eller metakognitiv terapi. Vi er alle medlem af Dansk Psykologforening samt Selskab for Adfærds- og Kognitiv Terapi, og vi følger de etiske principper for nordiske psykologer.

Kognitiv terapi er evidensbaseret, og forskningen påviser en meget høj effektivitet. I Praksis for Kognitiv Terapi har vi fokus på, at du gennem forløbet opnår viden om dig selv, virksomme teknikker, konkrete redskaber og strategier, som du kan anvende fremadrettet. 

I daglig praksis arbejder vi med behandling af arbejdsrelateret stress og belastningsreaktioner, OCD, depression, de forskellige typer af angst - herunder panikangst, socialfobi, enkeltfobier, generaliseret angst og helbredsangst - samt andre problematikker som eksempelvis lavt selvværd og almenpsykologiske problemstillinger.

Vores kerneydelse er individuel kognitiv terapi, og vores primære mål er at yde dette i den højeste kvalitet, hvor vi sikrer en mærkbar bedring og øget livskvalitet for dig.

For altid at sikre den bedste kvalitet af den terapi vi tilbyder dig, opkvalificerer vi os jævnligt ved at deltage i uddannelser og kurser, med førende eksperter fra ind- og udland. På den måde sikrer vi os specialiserede kompetencer målrettet at give dig det optimale udbytte af dit forløb hos os. Vores solide erfaring bidrager til vores holdbare behandlingsresultater, som fortsat er vores mål i ethvert forløb i Praksis for Kognitiv Terapi. 

På vores hjemmeside kan du finde nyttig viden om de forskellige problematikker vi behandler, læse om kognitiv terapi samt finde information om hvordan du kan tage kontakt til os.

Vi glæder os til at tage godt i mod dig og yde dig det bedste terapiforløb i Praksis for Kognitiv Terapi.  

Vil du blive klogere på kognitiv terapi med det samme så klik på kognitiv terapi